Vesti

Predstavnici u Skupštini

Imajući u vidu da je sledeća sednica Skupštine Zajednice instituta Srbije planirana za početak meseca februara 2017. godine, ovde instituti mogu pogledati spisak predstavnika  u Skupštini, kako je isti sastavljen na osnovu obaveštenja uoči prethodne sednice.

Ukoliko postoje izmene u smislu predstavnika u Skupštini, molimo institute da nam do 20. januara 2017. godine dostave obaveštenje o imenu, prezimenu i mail adresi predstavnika vašeg instituta u Skupštini, u pisanom obliku (potpisano, pečatirano). Takođe, molimo i institute za koje nemamo informaciju o predstavnicima u Skupštini, tj. kojih nema u tabeli, da nam ovakvo obaveštenje dostave u istom roku.

Podsećamo da instituti članovi Zajednice delegiraju predstavnike u Skupštinu tako što institut član na svakih 50 ili manje istraživača u naučnom zvanju u radnom odnosu u tom institutu delegira jednog predstavnika, a ako broj istraživača u tom institutu prelazi 50, na svakih pređenih 50 istraživača, institut delegira još jednog predstavnika.

Cancel